A versenyről - 2017.06.03.

Garmin Patakparti Futónap - 2017. 06. 03.

Figyelem! A nevezést 2017. 05. 21-én, éjfélkor lezárjuk!

Szervező

A verseny fő szervezője a Navi-Gate Kft. (1132 Budapest, Visegrádi u. 80/a, garmin.hu). Társszervező a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal (www.bp16.hu), valamint az Öt Falu Egyesület (www.otfalu.hu).

Helyszín

Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A versenyközpont a kerékpárút Hermina útnál lévő végén a játszótéren kerül kialakításra. A verseny kizárólag a kiépített, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

Versenyszámok, szintidők, rajtidőpontok

Időmérés

A gyerekek utánpótlás-futásában nincs időmérés.
A 8 km-es és 16 km-es távokon chipes időmérést alkalmazunk, a rajtszám hátára ragasztott chipekkel. A leolvasás a rajtban és a fordítónál automatikusan, a chipszőnyegen áthaladva történik. Kérjük, a rajtszámodat ne gyűrd/hajtsd össze, mert a chip megsérülhet! A rajtszámot elöl, folyamatosan láthatóan kell viselni.
A fordítón történő áthaladást a chip leolvasásával ellenőrizzük. Aki a fordítóponton nem halad át, a versenyből kizárásra kerül. A 8km-es távon 1 fordítón haladsz át (Cinkotai útnál), a 16km-es távon pedig 3-on (Cinkotai út - Versenyközpont - Cinkotai út).

Díjazás

A 8 km-es és 16 km-es távokon minden teljesítő befutóérmet kap, versenyszámonként és nemenként az első 3 helyezett Garmin csomagot, értékes ajándékokkal, az első helyezettek pedig serleget is átvehetnek (teljesítőnek minősül, aki érvényes nevezéssel szintidőn belül teljesítette az adott távot). A gyerekek utánpótlás-versenyében minden célba érkező gyermek befutóérmet kap.

Nevezés

A 8 km-es és 16 km-es távokon a nevezési díj 3.000,-Ft/fő. A nevezési csomag tartalmaz 1 db. technikai futópólót, valamint a nevezési díjból 500,- Forintot jótékony célra fordítunk. Most a Noé Állatotthon Alapítványt támogatjuk.
A gyermekeknek rendezett utánpótlás-futáson a részvétel ingyenes, a versenyen történő induláshoz nevezés nem szükséges.
A versenyre nevezni kizárólag az online nevezési űrlap elküldésével lehet. A nevezési űrlap elküldése után a megadott e-mail címre a rendszer egy megerősítő linket is tartalmazó visszaigazolást küld a nevezés véglegesítéséhez. A nevezési díjat a visszaigazoló e-mailben található számlaszámra kérjük elutalni, az abban található részleteknek megfelelően. A nevezés a nevezési díj beérkezését követően válik érvényessé, a díjról kiállított számlát az indulócsomagban adjuk át. Ha a számlára ennél korábban van szükséged, kérjük ezt a nevezési lap megjegyzés rovatában előre jelezd. A rajtcsomag a nevezési díj átutalását követően, a rajtszámot is tartalmazó visszaigazoló e-mail bemutatásával vehető át.
A versenyre a helyszíni nevezés nem lehetséges!
A nevezési díj tartalmaz 1db. Garmin technikai futópólót, melynek méretét a nevezési űrlapon tudod megadni. A méretek utólagos módosítására, a versenyközpontban az esemény ideje alatt történő cseréjére nincs lehetőség. (Az utolsó eredményhirdetés után a rendelkezésre álló készletből megpróbáljuk megoldani, ha szükséges.)
A rajtcsomagok átvehetők: 2017. május 15-26. között a Navi-Gate Kft. irodájában (1132 Budapest Visegrádi u. 80/a), vagy a verseny napján a helyszínen 7:30-tól 8:30-ig (16km), illetve 7:30-tól 12:30-ig (8km).

Versenyközpont

A versenyközpont a kerékpárút Hermina úthoz közeli végén, a játszótérnél kerül kialakításra. A versenyközpont reggel 7:30-kor nyit és délután 16:00-kor zár.

A versenyközpontban elérhető szolgáltatások:

Megközelítés, parkolás: mivel a parkolási lehetőségek erősen korlátozottak, javasoljuk, hogy vegyétek igénybe a BKV járatait (31-es busz, Állás utcai megálló). Az autóval érkezők a környező utcákban tudnak parkolni. Kérjük, fokozottan ügyeljetek a szabályok betartására és a környék nyugalmának megőrzésére! Ha kerékpárral érkezel, azt lezárhatod a versenyközpont területén, de vedd figyelembe, hogy a kerékpárok őrzésére külön személyzetet nem biztosítunk, így azokért felelősséget nem tudunk vállalni.

Felelősség

A versenyen mindenki saját felelősségére indul. Az esetleges balesetekért, sérülésekért, anyagi károkért a verseny szervezői nem vállalnak felelősséget.
Felhívjuk figyelmedet, hogy még egy rövid távú verseny is rejthet magában egészségügyi kockázatot. Kérjük, saját érdekedben csak akkor állj rajthoz, ha minden szempontból felkészült vagy! Betegen, lázasan, sérülten, kialvatlanul a verseny erősen ellenjavallt! Nevezésed beérkezésével a fentieket általad elfogadottnak minősülnek, a rajtszám átvételekor az innen letölthető felelősségvállalási nyilatkozatot kell majd elfogadnod.

Adatvédelem

Rendező vállalja, hogy az indulók személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél részére át nem adja, az elérhetőségeket kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikációra használja.